Foto: Publicitātes attēli

Viegli reibinošs un samtains kokteilis no divu veidu balzamiem, mazliet sarkanvīna un kafijas pupiņām aromātam. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Juris Ķēniņš.

Lielā krūzē vai krūkā ieber kafijas pupiņas un sastampā.

Pievieno vīnu, citronskābi, mandeļu sīrupu, kā arī Rīgas Melno Balzamu un upeņu balzamu. Visu kopā ar ledu kārtīgi samaisa un caur sietiņu, lai atdalītu šķidrumu no ledus un kafijas, pārlej kokteiļglāzē.

Dekorē ar citrona miziņu un pasniedz!

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!