Foto: Shutterstock
Pēc raženas sēņošanas - ražena un sātīga mērce!
35Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gbaravikas100 gžāvēta cauraugusi gaļa1 sīpols800 gmizoti konservēti tomāti (vai svaigi)2 ĒKeļļa15 gsviests sāls melnie pipari maltas krustnagliņas100 mlbuljons

Sagatavošana

1

Baravikas notīra, sagriež kubiņos, sakapā sīpolu. Sīki sagriež gaļu, tomātiem izgriež kāta vietas un sagriež gabaliņos.

2

Katlā uzkarsē eļļu un sviestu. Tajā dažas minūtes apcep sīpolu, pievieno baravikas un sautē 5 minūtes.

3

Pievieno tomātus kopā ar sulu, sāli, pipariem, krustnagliņām, nedaudz pasautē, pielej buljonu un vāra 20 minūtes. Iegūst biezu mērci, kas garšo arī auksta pie pīrādziņiem, graudu maizes, picas.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!