Foto: Shutterstock
Kraukšķīgi un saldi bezē cepumiņi.
120Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.olas baltumi100 gbrūnais cukurs100 gpūdercukurs vaniļas cukurs0.5 TKkartupeļu milti šķipsnacitronskābe

Sagatavošana

1

Olas baltumu sakuļ ar brūno cukuru, pūdercukuru, vaniļas cukuru, tad pievieno kartupeļu cieti, citronskābi un kuļ, līdz veidojas cietas putas.

2

Cepamā pannā ieklāj cepamo papīru, uz tā ar tējkaroti saliek mīklu.

3

Pēc tam ir cepšanas, pareizāk gan būtu žāvēšanas process, jo bezē ir jāžāvē.

4

Ieslēdz cepeškrāsni uz vismazāko siltumu un vēl paver krāsns durtiņas, lai būtu neliela šķirba un tā, lai viņi tur pāris stundas pažūst.

Jāuzmanās, lai nepaliek brūni, tad karstums par lielu.

Tas nekas, ja apnīk žāvēt, bet viņi vēl pamīksti. Es tad izslēdzu gāzi un aiztaisu durtiņas. No rīta cepumi sacietējuši un gatavi.

Iesūtīja: Klik

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!