15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vārītas bietes saujavalrieksti saujasakapāti pētersīļi2 ĒKbalzāmetiķis2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Bietes nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Saber lielā bļodā.
2
Pievieno sakapātus pētersīļus. Valriekstus sasmalcina un pievieno bietēm.
3
Atsevišķā bļodiņā sajauc balzāmetiķi un olīveļļu, lai iegūtu vienmērīgu emulsiju. Mērci pārlej salātiem un visu samaisa.
4
Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit