15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gbiezpiens200 mlsaldais krējums1 ĒKcukurs1 glāzerozīnes vai svaigas ogas1 gab.paciņa vaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Rozīnes uzbriedina, biezpienu samaļ vai izberž caur sietu un samaisa ar putās sakultu saldo krējumu, visas sastāvdaļas sajauc kopā.
2
Pasniedz deserta trauciņos. Ja vēlas, pārlej ar ķīseli.
* ja saldais ēdiens paredzēts nākamajai dienai, var pievienot želatīnu.
Iesūtīja: kate
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit