Foto: Shutterstock
Biezpiena un lazanjas rullīši - gardam desertam.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
12 gab.lazanjas plāksnes500 gbiezpiens sāls cukurs vaniļas cukurs3 ĒKsviests2 ĒKrozīnes200 gvīnogas1 ĒKkokosriekstu skaidiņas

Sagatavošana

1

Lazanjas plāksnes pirms lietošanas 4 – 5 minūtes jānovāra lielā ūdens daudzumā, pievienojot ūdenim sāli un uzmanot, lai plāksnes nesalīp. Ūdenim var pievienot nedaudz eļļas. Kad plāksnes novārītas, tās strauji atdzesē zem auksta ūdens un izklāj uz dvieļa, lai apžūst.

2

Biezpienu izmaļ vai izberž caur sietu, sajauc ar sāli, cukuru, rozīnēm un 1 ĒK izkausēta sviesta, visu samaisa viendabīgā masā.

3

Nosusinātas lazanjas plāksnītes izklāj, uzliek biezpiena pildījumu un satin rullīšos. Rullīšus kārto ar sviestu ieziestā cepamajā formā, tad ar atlikušo sviestu apziež lazanjas rullīšus no virspuses, formu apsedz ar vāku vai foliju, 20 minūtes cep 200*C.

4

Pārkaisa ar kokosrieksta skaidiņām, pasniedz ar svaigām vīnogām.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!