Foto: mosfood
Maigi, gaisīgi un garšīgi - biezpiena mīklas pīrādziņi ar ābolu ievārījumu. Ja nav ābolu ievārījuma, izvēlies citu - sev tīkamāko vai pieejamo!
45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gbiezpiens200 gsviests200 gskābais krējums350 gkviešu milti1 TKcepamais pulveris100 gcukurs1 ola1 olas dzeltenums1 TKvaniļas cukurs ievārījums pildījumam

Sagatavošana

1

Mīkstu sviestu sakuļ kopā ar cukuru un olu.

2

Pievieno skābo krējumu un biezpienu, visu kārtīgi samaisa. Pamazām mīklā iemaisa miltus, kuriem pievienots cepamais pulveris.

3

Mīklu samīca, saveļ bumbā un liek vēsumā uz 15 minūtēm - "atpūsties".

4

Atpūtināto mīklu ne pārāk plāni izrullē, sagriež trīsstūrīšos. Trijstūra pamatnē liek pildījumu un sarullē pīrādziņu.

5

Mīklas rullīšus liek uz cepamplāts, pārsmērē ar olas dzeltenumu, kas sakults ar vaniļas cukuru. Liek cepeškrāsnī, cep 180 grādos, līdz gatavi.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!