Foto: Shutterstock
Gardi biezpiena plāceņi brokastu galdam vai saldam launagam. Ēd ar cukuru un krējumu vai ievārījumu.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gbiezpiens2 gab.olas8 ĒKmanna cukurs mērcētas rozīnes

Sagatavošana

1

Mīklu sajauc, bļodā samaisot biezpienu ar olām, mannu, cukuru un rozīnēm.

2

Ar karoti ņem mīklas piciņas, saveļ rokās plācenīšos, apviļā miltos un liek uz pannas sakarsētā eļļā. Cep no abām pusēm gatavus.

3

Padoms: biezpienam pievieno 1-2 stundas mērcētas rozīnes – tās būs sulīgākas un gardākas.

Iesūtīja: Sauliite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!