45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gbiezpiens100 gcukurs2 olas60 gmanna60 gkviešu milti125 gpiens200 grozīnes vai žāvētas aprikozes rīvēta citrona miziņa un sula1 TKcepamais pulveris2 ĒKsviests rīvmaize
Sagatavošana
1
Samaltam biezpienam pievieno sakultas olas, mannu, miltus, pienu, cukuru, rīvētu citrona miziņu, citrona sulu, rozīnes, cepamo pulveri.
2
Veidni ieziež ar sviestu, pārkaisa ar rīvmaizi, liek biezpiena masu, uz tās - sviesta piciņas, pārkaisa ar rīvmaizi un cepeškrāsnī cep mērenā siltumā apmēram 30-35 minūtes.
Iesūtīja: Evo Bic
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit