Foto: Shutterstock
Biezpiena - mascarpones kūka ir ātri un vienkārši pagatavojama, pat iesācējam.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
250 gbiezpiens200 gmascarpone160 gpūdercukurs2 gab.olas vaniļa soda35 gmilti55 gmanna60 gpaniņas vai kefīrs

Sagatavošana

1

Biezpienu, mascarpone sieru, pūdercukuru un vaniļas cukuru sajauc viendabīgā krēmā ar putojamo slotiņu vai mikseri.

2

Pa vienai iekuļ olas, tad sodu, miltus un mannu.

3

Visu labi samaisa. Pašās beigās pievieno paniņas/kefīru.

4

Iesmērē cepamo veidni ar sviestu un ielej mīklu.

5

Ja vēlas, var dekorēt ar saldētām ogām, piemēram, upenēm, avenēm, zemenēm. Ogas iegremdē dziļāk mīklā.

6

Cep aptuveni 45 minūtes 180 grādos.

Iesūtīja: Andaks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!