Foto: Shutterstock
Pašcepti biezpiena virtuļi saldākai tējas tasei.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
500 gbiezpiens250 gmargarīns500 gmilti150 gcukurs2 ĒKpūdercukurs1 ola1 TKsoda vanilīns

Sagatavošana

1

Olu dzeltenumu atdala no baltuma. Izsijātiem miltiem pievieno sodu, samīcītu biezpienu, uz rupjās rīves sarīvētu margarīnu, cukuru un dzeltenumus.

2

Maisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu. Ja mīkla ir pārāk bieza, pievieno 1 - 2 ĒK kefīra vai skāba krējuma un samaisa.

3

Mīklu izrullē 1,5 cm biezumā, ar glāzi izspiež aplīšus, ar vēl mazāku glāzīti izpiež vidiņus. Jāsanāk tādai kā barankai.

4

Virtuļus cep taukvāres katlā 5 - 7 minūtes 160*C. Gatavus liek uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru, kas sajaukts ar vaniīnu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!