Foto: Shutterstock
Garda torte ar zemeņu jogurta krēmu no gatavā biskvīta kārtām.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

biskvīts1 kgzemenes cukurs2 gab.želatīna paciņas saldais krējums vai jogurts

Sagatavošana

1

Sacep vai nopērk biskvītu (1-2-3 kārtas - cik stāvos gribi).

2

Nopērk vai salasa dobē zemenes, nomazgā un notīra. Zemenes saber lielā bļodā un sasmalcina, pieber cukuru. Ielej izkausētu un iepriekš uzbriedinātu želatīnu.

3

Kad zemeņu masa sāk nedaudz sarecēt, tajā iecilā saputotu putukrējumu. Ja grib liesāku, var pieliet arī jogurtu.

4

Tad, kad tā masa ir vēl nedaudz sarecējusi, tad to ziež uz biskvīta. Dekorē ar zemenēm.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!