Foto: Shutterstock
Biskvīts ar āboliem - un rinda pēc nākamā gabaliņa.
Ābolus nomizo un sagriež gabaliņos.

Olām atdala olu baltumus no dzeltenumiem.

Olu baltumiem piemet sāls šķipsniņu un kuļ, kad olas jau nedaudz saputojušās pievieno vairāk kā ½ glāzi cukura un vaniļas cukuru, turpina kult līdz stingrām putām.

Olu dzeltenumus sakuļ ar otru pusi cukura.

Pie dzeltenumiem iecilā baltumus un tad iesijā un iemaisa miltus.

Tad ābolus iemaisa.

Cepamo veidni izklāj ar cepamo papītu vai ietauko un ielej mīklu.

Mīklu nolīdzina uz liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 220 – 250*C.

Cep līdz iedurot koka skaliņu, nekas nepielīp.

Iesūtīja:
pupsiks=)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!