Gadrā bikvīta pamatne, lai tavas tālākās fantāzijas var izpausties.

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.

Baltumiem pievieno 1 šķipsnu sāls un puto, līdz veidojas putas.

Putām pa porcijām pievieno cukuru un puto līdz veidojas stingras putas un viendabīga balta masa.

Masai pievieno olu dzeltenumus, garšvielas un visu ļoti uzmanīgi iejauc/iecilā, tad piesijā miltus tik pat uzmanīgi tos iecilā.

!Nemaisi!

Cep 200 grādos, pirmās 10 min never durvis vaļā, tad ar sērkociņu pārbaudi, ja iedurot mīkla nelīp klāt, tad biskvīts gatavs.

!Nevirini bieži durvis!

Atdzisušu biskvītu sagriež.


Iesūtīja:
Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!