Foto: Vida Press
Kāpēc samierināties ar mūžīgajām pannā ceptajām olām, ja vari sevi palutināt ar ko īpašu, iecepot olu "ligzdiņas" krēmīgos spinātos! Kamēr cepeškrāsns paveiks lielāko daļu darba, tev būs laiks pagatavot tasi kafijas un apgrauzdēt maizes šķēles.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 ĒKsviests2 ķiploka daiviņas4 sīpolloki pēc garšaszaļais čili pipars400 gspināti pēc garšassāls un malti melnie pipari120 mlsaldais krējums70 gcietais siers4 olas150 gfetas siers

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ķiplokus, spinātus un lociņus sasmalcina.

2

Pannā ar karstumizturīgu vai noņemamu rokturi izkausē sviestu. Liek cepties ķiplokus, čili un lociņus. Pēc 1-2 minūtēm pievieno spinātus un apmaisot cep vēl minūti.

3

Pievieno saldo krējumu, rīvētu cieto sieru, sāli, piparus un apmaisa.

4

Ar dakšu izveido spinātu masā četrus padziļinājumus, katrā no tiem iesit olu.

5

Liek pannu krāsnī uz aptuveni 15 minūtēm, līdz olas baltumi ir sarecējuši, bet dzeltenumi vēl šķidri.

6

Pasniedz ar grauzdētas maizes šķēlēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!