30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 ĒKsviests2 ķiploka daiviņas4 sīpolloki pēc garšaszaļais čili pipars400 gspināti pēc garšassāls un malti melnie pipari120 mlsaldais krējums70 gcietais siers4 olas150 gfetas siers
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ķiplokus, spinātus un lociņus sasmalcina.
2
Pannā ar karstumizturīgu vai noņemamu rokturi izkausē sviestu. Liek cepties ķiplokus, čili un lociņus. Pēc 1-2 minūtēm pievieno spinātus un apmaisot cep vēl minūti.
3
Pievieno saldo krējumu, rīvētu cieto sieru, sāli, piparus un apmaisa.
4
Ar dakšu izveido spinātu masā četrus padziļinājumus, katrā no tiem iesit olu.
5
Liek pannu krāsnī uz aptuveni 15 minūtēm, līdz olas baltumi ir sarecējuši, bet dzeltenumi vēl šķidri.
6
Pasniedz ar grauzdētas maizes šķēlēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit