Foto: Shutterstock
Kruasāns jau tā garšo lieliski, bet ja to papildināsi ar kūpinātu lasi, kraukšķīgām salātlapām un krēmīga avokado šķēlītēm, baudījums būs patiesi neaizmirstams. Turklāt šo restorāna cienīgo ēdienu varēsi pagatavot vien pāris minūšu laikā.
5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 kruasāns2 šķēleskūpināts lasis lapu salāti0.5 avokado pēc garšascitronu sula

Sagatavošana

1

Salātlapas noskalo, nosusina.

2

Avokado izņem kauliņu, nomizo, sagriež plānās šķēlēs un pārslaka ar citronu sulu, lai šķēlītes nezaudētu skaisto krāsu.

3

Kūpinātu lasi sagriež plānās šķēlītēs.

4

Kruasānu ar asu nazi gareniski pārgriež uz pusēm.

5

Kruasāna iegriezumā liek salātlapu, tad kūpinātu lasi un visbeidzot avokado šķēlītes.

Padoms: Ja vēlies, lai kruasāna pildījums ir vēl bagātīgāks, vari to papildināt ar šķēlītēs sagrieztām olām, zaļumiem un majonēzes mērci.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!