Šīs gandrīz zaļās krāsas sviestmaizes ir gards risinājums tiem, kas vēlas vieglas pusdienas vai kam nepieciešamas ātri pagatavojamas, taču veselīgas uzkodas. Zaļie zirnīši, kas ir īsta vitamīnu krātuve, kombinēti ar avokado, sniegs daudz enerģijas bez jebkādas smaguma sajūtas pēc ēšanas.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 avokado1 tomāts pusbundža konservētu zaļo zirnīšu "Bonduelle"4 šķēlesčabata vai cita maize pēc izvēles3 bazilika zariņi pēc garšassāls, pipari

Sagatavošana

1

Grauzdē maizi 3-5 minūtes līdz 180°С sakarsētā cepeškrāsnī.

2

Nomizo avokado un sagriež mazos kubiņos, tomātus arī sagriež un liek visu bļodā. Pievieno zaļos zirnīšus un sasmalcinātu baziliku. Pievieno eļļu, sāli un piparus.

3

Dārzeņus liek uz maizes un pasniedziet, dekorē ar bazilika lapiņu.

Padoms: Avokado, kas vēl nav nogatavojušies, ielieciet uz 2-3 dienām celofāna maisiņā kopā ar vienu ēdamkaroti miltu. Milti paātrina avokado nogatavināšanās procesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!