Foto: Shutterstock
Brūnā mērce gardam aizdaram.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

80 ggaļas buljons (dārzeņu novārījums vai ūdens)4 gkviešu milti4 gtaukvielas5 gsīpoli5 gburkāni3 gpētersīļi15 gskābs krējums sāls

Sagatavošana

1

Uz pannas vai katliņā sakarsētos taukos apcep sīki sagrieztus sīpolus, burkānus, pētersīļus, pievieno kviešu miltus un maisot karsē, līdz tie brūngani.

2

Tad pielej šķidrumu, izmaisa un uz mazas liesmas vāra 25—30 minūtes. Pēc tam caur sietiņu izkāš, pievieno skābu krējumu, sāli un uzvāra.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!