35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
80 ggaļas buljons (dārzeņu novārījums vai ūdens)4 gkviešu milti4 gtaukvielas5 gsīpoli5 gburkāni3 gpētersīļi15 gskābs krējums sāls
Sagatavošana
1
Uz pannas vai katliņā sakarsētos taukos apcep sīki sagrieztus sīpolus, burkānus, pētersīļus, pievieno kviešu miltus un maisot karsē, līdz tie brūngani.
2
Tad pielej šķidrumu, izmaisa un uz mazas liesmas vāra 25—30 minūtes. Pēc tam caur sietiņu izkāš, pievieno skābu krējumu, sāli un uzvāra.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit