Foto: Shutterstock

Tuvojoties garšīgākajam pavasara piedzīvojumam uz Latvijas un Igaunijas robežas - 13.Lielajam labdarības robežtirgum, kā ietvaros 10.maijā notiks arī gaļas grilēšanas konkurss, valcēniete Lāsma Engere piedāvā recepti buka šašlikam. Receptes pierakstā saglabāta autores valoda un rakstības stils. Par Robežtirgu lasi šeit.

1440Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

buka gaļa1 ĒKolīveļļa svaigi malti melnie pipari, sāls3 kivi250 gProvansas majonēze

Sagatavošana

1

Buka šķiņķi sagriež kubiņos.

2

Pārlej ar ēdamkaroti olīveļļas, pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un pievieno sāli, to visu kārtīgi iemasē gaļā.

3

Nomizo trīs kivi augļus, tos saspaida, pievieno vienu paciņu Provansas majonēzes un sajauc ar gaļu.

4

Liek traukā ar vāku, lai garšas “saprecas”.

5

Vienu dienu marinē, tad cep.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!