Foto: Shutterstock
Dārzeņu - gaļas fondī jaukai vakarēšanai.
15Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
250 mlsausais baltvīns500 mlcūkgaļas buljons1 gab.sīpols3 gab.krustnagliņas malti melnie pipari150 mlskābs krējums4 gab.zaļie loki250 gšampinjoni175 gvistas fileja175 gvārīta liellopa gaļa100 gžāveta cūkgaļas krūtiņa175 gcūkgaļas fileja

Sagatavošana

1

Fondī traukā vai katliņā ielej buljonu, vīnu, pieliek sīpolu kurā iedurtas 3 krustnagliņas, piparus.

2

Vāra uz plīts 8 minūtes. pārlej fondī traukā un pasniedz galdā.

3

Pievieno krējumu.

4

Dārzeņus un gaļu sagriež gabaliņos un liek uz šķīvjiem, pasniedz pie fondī.

5

Klāt pasniedz ananāsu mērci, sinepju mērci.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!