40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzerīsi200 gskābs krējums3 gab.olu dzeltenumi20 gsaldais krējums sāls
Sagatavošana
1
Nomazgā glāzi rīsu un izvāra biezu biezputru.
2
Biezputrai pievieno skābu krējumu, izmaisa un atdzesē.
3
Pēc tam, nepārtraukti maisot, pievieno pa vienam olu dzeltenumam, sāli pēc garšas un saputotu putukrējumu.
4
Kad masa kļūst bieza, no tās ar tējkaroti veido palielas klimpas un liek verdošā buljonā.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit