Foto: Shutterstock
Bumbieru ievārījums ar ingveru - gardums ziemas krājumiem.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgbumbieri200 mlūdens2 ĒKcitronu sula2 ĒKsausais baltvīns250 gcukurs2 TKsasmalcināts ingvers1 gab.kanēļa standziņa4 gab.krustnagliņas

Sagatavošana

1

Bumbierus nomizo un pārgriez uz pusēm vai 4 daļās (lielos).

2

Uz lēnas uguns uzvāra ūdeni, citrona sulu, vīnu, cukuru, kam pievienots ingvers, kanēlis, krustnagliņas.

3

Vāra, līdz cukurs izkusis, tad liek iekšā bumbierus un vāra vēl 10 min, līdz bumbieri kļūst caurspīdīgi.

4

Karstu lej izplaucētās burkās un uzskrūvē vai aizvalcē vāciņus.

Iesūtīja: kniipucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!