8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgbumbieri200 mlūdens2 ĒKcitronu sula2 ĒKsausais baltvīns250 gcukurs2 TKsasmalcināts ingvers1 gab.kanēļa standziņa4 gab.krustnagliņas
Sagatavošana
1
Bumbierus nomizo un pārgriez uz pusēm vai 4 daļās (lielos).
2
Uz lēnas uguns uzvāra ūdeni, citrona sulu, vīnu, cukuru, kam pievienots ingvers, kanēlis, krustnagliņas.
3
Vāra, līdz cukurs izkusis, tad liek iekšā bumbierus un vāra vēl 10 min, līdz bumbieri kļūst caurspīdīgi.
4
Karstu lej izplaucētās burkās un uzskrūvē vai aizvalcē vāciņus.
Iesūtīja: kniipucis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit