Foto: Publicitātes attēls
Meksikāņu virtuves klasika – burito ar pikantām tīģergarnelēm, sieru un avokado. Recepti piedāvā restorāna "Tex-Mex Republic" pārtikas tehnoloģe Aija Ruzaiķe.
20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gtīģergarneles200 mlapelsīnu čili mērce500 gmocarella400 gavokado200 gmango salsa60 grukola pēc garšassāls pēc garšasapelsīnu pipari pēc garšasKajēnas pipari4 tortiljas200 gskābs krējums

Sagatavošana

1

Uz pannas apelsīnu mērcē apcep garneles, pievieno sāli, Kajēnas piparus un apelsīnu piparus. Kad garneles apcepušās, pievieno mocarellas sieru, kas sagriezts strēmelēs. Cep tik ilgi, līdz siers sācis nedaudz kust un garneles mainījušas krāsu.

2

Tortillu uzsilda cepeškrāsnī vai uz sausas pannas virsmas.

3

Pēc uzsildīšanas tortillas vidū liek avokado strēmeles, apcepto mocarellas sieru ar garnelēm, mango salsu un rukolu.

4

Tortillu satin tā, lai abi gali būtu ciet un veidotos tortillas rullītis.

Burrito pasniedz ar skābo krējumu un mango salsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!