Foto: Shutterstock
Svaigi un kraukšķīgi ābolu - burkānu salāti ar rukolu, bezpiedevu jogurtu un valriekstiem
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
100 grukola2 gab.burkāni2 gab.āboli0.5 glāzebezpiedevu jogurts pēc garšascitrona sula pēc garšassāls2 ĒKsasmalcināti valriekstu kodoli šķipsnacukurs

Sagatavošana

1

Burkānus un ābolus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.

2

Samaisa, liek uz šķīvjiem, kur jau uzlikta rukola, pārlej ar bezpiedevu jogurtu, pievieno citrona sulu, sāli, cukuru un grauzdētus valriekstus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!