140Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
175 gnerafinēts cukurs150 mlsaulespuķu eļļa3 olas200 gmilti1 TKsoda1 rīvēta apelsīna miziņa225 gburkāni (sulas pārpalikumi)100 ggaišās rozīnes50 glazdu rieksti KRĒMAM:280 gMascarpone vai krēmsiers150 gpūdercukurs4 ĒKapelsīnu sula
Sagatavošana
1
Saputo cukuru (var ņemt arī parasto) ar olām un eļļu, pievieno miltus un sodu. Iecilā apelsīna miziņu, burkānus, rozīnes, riekstus. Mīklu labi samaisa.
2
Ietauko apaļo cepamo veidni (to, ar noņemamo malu), izklāj pergamenta papīru. Ielej veidnē mīklu un cep gandrīz 2 stundas 150*C.
3
Kūkai jāpaliek dzeltenai un jādalās nost no malām.
4
Krēmam saputo visas sastāvdaļas, drusku patur ledusskapī un apziež virsmu, sadalot tā, lai paliek arī drusku malas nogarnēšanai.
Iesūtīja: lutekle
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit