25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 gab.apelsīni gab.burkāni1 ĒKkartupeļu ciete cukurs
Sagatavošana
1
Burkānus notīra un pārlej ar ūdeni tikai lai pārklātos , kad izvārījušies, tos atdzesē un sarīvē uz smalkas rīves.
2
Tad ber atpakaļ tajā pašā ūdenī, uzkarsē.
3
Klāt pieliek 2 apelsīnu sulu, 1 apelsīna miziņu un cukuru pēc garšas (vajag diezgan daudz).
4
Beigās klāt pievieno nelielā daudzumā auksta ūdens iemaisītu kartupeļu miltu un apmaisa, līdz masa sāk sabiezēt, tad ņem katlu nost no plīts.
5
Tad ķīseli izliek bļodā, atdzesē un ēd ar aukstu pienu.
Iesūtīja: dadzītis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit