Foto: Shutterstock
Ļoti gards burkānu ķīselis jeb viltotais aprikožu ķīselis.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 gab.apelsīni gab.burkāni1 ĒKkartupeļu ciete cukurs

Sagatavošana

1

Burkānus notīra un pārlej ar ūdeni tikai lai pārklātos , kad izvārījušies, tos atdzesē un sarīvē uz smalkas rīves.

2

Tad ber atpakaļ tajā pašā ūdenī, uzkarsē.

3

Klāt pieliek 2 apelsīnu sulu, 1 apelsīna miziņu un cukuru pēc garšas (vajag diezgan daudz).

4

Beigās klāt pievieno nelielā daudzumā auksta ūdens iemaisītu kartupeļu miltu un apmaisa, līdz masa sāk sabiezēt, tad ņem katlu nost no plīts.

5

Tad ķīseli izliek bļodā, atdzesē un ēd ar aukstu pienu.

Iesūtīja: dadzītis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!