Foto: Shutterstock
Veģetārām pusdienām burkānu kotletes ar mannu.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgburkāni0.5 glāzemanna0.5 glāzepiens3 olas0.5 glāzerīvmaize skābs krējums

Sagatavošana

1

Burkānus sīki sarīvē un ieliek katliņā. Pielej verdošu pienu, uzliek vāku un, pa reizei samaisot, sautē aptuveni 20 min. Pamazām pieber mannas putraimus un, nepārtraukti maisot, sautē vēl 10 min.

2

Noņem katliņu no uguns, pieliek olu dzeltenumus, nedaudz sāls, labi samaisa un atdzesē.

3

Veido kotletes, apmērcē olu baltumā, apviļā rīvmaizē un apcep.

4

Pasniedz ar skābu krējumu.

Iesūtīja: ha ha

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!