60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgburkāni0.5 glāzemanna0.5 glāzepiens3 olas0.5 glāzerīvmaize skābs krējums
Sagatavošana
1
Burkānus sīki sarīvē un ieliek katliņā. Pielej verdošu pienu, uzliek vāku un, pa reizei samaisot, sautē aptuveni 20 min. Pamazām pieber mannas putraimus un, nepārtraukti maisot, sautē vēl 10 min.
2
Noņem katliņu no uguns, pieliek olu dzeltenumus, nedaudz sāls, labi samaisa un atdzesē.
3
Veido kotletes, apmērcē olu baltumā, apviļā rīvmaizē un apcep.
4
Pasniedz ar skābu krējumu.
Iesūtīja: ha ha
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit