20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
burkāni saldais krējums želatīns saldās garšvielas (cukurs vaniļa citronu esence) biezpiens
Sagatavošana
1
Burkānus ļoti smalki sarīvē (var arī izlaist caur sulu spiedi), sajauc ar biezpienu.
2
Saputo putukrējumu ar saldām garšvielām (cukurs, vaniļa, citronu esence) un visu sajauc kopā, beigās iecilā iekšā tam visam uzbriedinātu, izkausētu želatīnu un liek aukstumā.
3
Ēd ar ķīseli.
Iesūtīja: Mia
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit