Foto: Shutterstock
Smeķīgs burkānu krēms ar putukrējumu un biezpienu.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

burkāni saldais krējums želatīns saldās garšvielas (cukurs vaniļa citronu esence) biezpiens

Sagatavošana

1

Burkānus ļoti smalki sarīvē (var arī izlaist caur sulu spiedi), sajauc ar biezpienu.

2

Saputo putukrējumu ar saldām garšvielām (cukurs, vaniļa, citronu esence) un visu sajauc kopā, beigās iecilā iekšā tam visam uzbriedinātu, izkausētu želatīnu un liek aukstumā.

3

Ēd ar ķīseli.

Iesūtīja: Mia

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!