Foto: Shutterstock
Vieglai maltītei - zivs fileja pārlieta ar gardu majonēzes, skābā krējuma, citrona sulas un zaļo lociņu mērcīti.

Zivs fileju cepu cepeškrāsnī - uz pannas uzleju nedaudz ūdens, nedaudz sviesta, pārkaisu ar zivju garšvielām - man vislabāk patīk Maccormik zivs garšviela.

Cepu 250*C ~ 20 minūtes. Pēc 20 minūtēm zivi pārleju ar majonēzes, skābā krējuma, citrona sulas un zaļo lociņu mērcīti.

Uz pannas uzlieku arī kādu lauru lapu un rozā piparus vai izmantoju citronpiparus.

Mencas fileju rēķinu 1 fileju = 1 personai. Kad nāk cepšanas laiks uz beigām, uzlieku kādu karoti ar šampinjoniem, majonēzi, lociņiem un dillēm .

Iesūtīja: abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!