Foto: Publicitātes foto
Viss ģeniālais ir vienkāršs. Pagatavo savu iecienīto zivi, to papildinot ar Santa Maria piedevu zivīkm ar citronu vai dillēm, kā arī sviesta piciņu. Šādi var gatavot teju jebkuru zivi - lasi, foreli, paliju.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
500 gzivs fileja1 paciņa Santa Maria piedevas zivīm ar citronu vai dillēm2 ĒKsviests1 citrons akmens sāls500 gkartupeļi Santa Maria piedevas vārītiem kartupeļiem svaigas dilles

Sagatavošana

1

Ierīvē zivs fileju ar izvēlēto piedevu. Uz katra filejas gabaliņa liek piciņu sviesta un 15–20 minūtes cep krāsnī 125°C temperatūrā.
Novāra kartupeļus kopā ar piedevu un viegli apbrūnina sviestā uz pannas.

2

Citrona pusītes apcep uz grila.

3

Pasniedz zivi ar vārītiem kartupeļiem un svaigām dillēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!