15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgnesālītas siļķes filejas2 olas milti panēšanai pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari eļļa cepšanai MARINĀDEI:1 lielā bundža tomātu savā sulā4 sīpoli3 TKcukurs(karotes ar kaudzi)1 TKsāls(karote ar kaudzi)2 lauru lapas70 mletiķis2 ķiploka daiviņas0.25 TKmalti melnie pipari
Sagatavošana
1
Zivs filejas gabaliņus apber ar sāli, pipariem. Apviļā olā, miltos un apcep no abām pusēm pannā uzkarsētā eļļā. Liek bļodā (vislabāk – aizvākojamā traukā) pamīšus ar plānās ripiņās sagrieztiem sīpoliem.
2
Gatavo marinādi. Tomātus savā sulā katliņā sablendē ar ķiplokiem. Pieliek sāli, cukuru, piparus, lauru lapas un pavāra 3-4 minūtes. Tad pielej etiķi, samaisa. Atdzesē un pārlej ceptajam zivīm.
3
Pēc stundas ēdiens jau ir gatavs. Ledusskapī to aizvākojamā traukā var uzglabāt 4-5 dienas dienas.
Lai labi garšo!
Recepti iesaka: Antuanete Roze.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit