Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī cepti pildīti tomāti ar parmezānu un pētersīļiem.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
10 gab.tomāti7 ĒKsvaigi rīvētā parmezāna12 ĒKsmalki sakapāti pētersīļi7 ĒKrīvmaize6 gab.smalki sakapātas ķiploka daiviņas6 ĒKolīveļļa sāls malti menlie pipari

Sagatavošana

1

Sagriež tomātus uz pusēm un izņem mīkstumu.

2

Apkaisa ar sāli un apgriež otrādi, lai 20 minūtes atsulojas.

3

Samaisa kopā pētersīļus ar parmezānu, rīvmaizi, ķiplokiem un olīveļļu.

4

Pēc garšas pieber sāli un piparus. Ar tējkaroti iepilda masu tomātos.

5

Saliek uz ieeļļotas plāts un cep 35 minūtes 180*C.

6

Pasniedz karstus vai istabas temperatūrā.

Iesūtīja: sonicfox

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!