Foto: Scanpix
Lasis saldu garšvielu glazūrā ir visai neierasta, tomēr neizsakāmi garda kombinācija. Šai sakarā piedāvājam recepti, kuras pagatavošana neprasīs daudz laika, tomēr noteikti kļūs par vienu no iecienītākajām maltītēm jūsu virtuvē.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 ĒKbrūnais cukurs1.5 TKsāls1 TKmelnie pipari0.5 TKķimenes0.25 TKsinepju pulveris4 laša filejas bez ādas1 TKolīveļla

Sagatavošana

1

Sajauc cukuru, sāli, piparus, ķimenes un sinepju pulveri bļodā. Apvārti iegūtajā maisījumā laša filejas.

2

Pannā uzkarsē olīveļļu un ieliec tajā cepties zivi. Cep lasi aptuveni četras minūtes no abām pusēm, līdz tas kļūst viegli zeltains.

3

Var pasniegt, pievienojot dažādas piedevas un zaļumus. Maltīte teicami garšos, lasi apslakot ar svaiga laima sulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!