Gatavošana:
::recepte:
Cepeškrāsni uzkarsē 180 grādus karstu. Sieru izņem no iepakojuma un liek uz pannas, kura izklāta ar cepampapīru.
Liek krāsnī un cep, līdz siera augšpusīte "uzpūšas" jeb paceļas uz augšu (aptuveni 15 minūtes). Izņem no cepeškrāsns un atdzesē 5-8 minūtes. Atdzesēšana pirms pasniegšanas nepieciešama, jo siers cepoties ritulīša iekšpusē kļūst ļoti karsts.
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
120 gNaturek camembert natural siers350 glielogu dzērvenes cukura sīrupā1 ĒKkļavu sīrups sasmalcinātas lapiņas no viena rozmarīna zariņa
Sagatavošana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit