30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 baklažans150 gbiezpiens3 ķiploka daiviņas2 ĒKgrieķu jogurts sviests2 tomāti pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti pipari10 bazilika lapiņas
Sagatavošana
1
Baklažānu nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Viegli apcep sviestā, liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu liekās taukvielas.
2
Tomātus sagriež daiviņās, Bazilikam atdala lapiņas.
3
Biezpienu iztrin caur sietu. Ķiplokus nomizo, sarīvē, pievieno biezpienam. Biezpienam pievieno arī grieķu jogurtu, sāli, piparus un samaisa.
4
Uz baklažāna šķēles liek tomāta daivu, bazlika lapiņu, nedaudz biezpiena masas un satin rullītī, ko nostiprina ar koka irbulīti.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit