Foto: Shutterstock
Ceptu baklažānu rullīši, kas pildīti ar pikantu ķiploku biezpienu, tomātiem un baziliku – gan uzkodām, gan gardām brīvdienu brokastīm.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 baklažans150 gbiezpiens3 ķiploka daiviņas2 ĒKgrieķu jogurts sviests2 tomāti pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti pipari10 bazilika lapiņas

Sagatavošana

1

Baklažānu nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Viegli apcep sviestā, liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu liekās taukvielas.

2

Tomātus sagriež daiviņās, Bazilikam atdala lapiņas.

3

Biezpienu iztrin caur sietu. Ķiplokus nomizo, sarīvē, pievieno biezpienam. Biezpienam pievieno arī grieķu jogurtu, sāli, piparus un samaisa.

4

Uz baklažāna šķēles liek tomāta daivu, bazlika lapiņu, nedaudz biezpiena masas un satin rullītī, ko nostiprina ar koka irbulīti.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!