Foto: Shutterstock
Ceptu baklažānu salāti - aukstajām uzkodām vai piedevai pie pamatēdiena.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 gab.baklažāni gab.paprika gab.ķiploka daiviņas gpētersīļu zaļumi etiķis eļļa brinza vai Fetas siers

Sagatavošana

1

Baklažānus sagriež plānās šķēlītēs, pieber sāli un apcep.

2

Atsevišķi cepeškrāsnī izcep paprikas pākstis, kurām izņemtas sēklas.

3

Visu atdzesē, sagriež salmiņos un samaisa.

4

Pēc tam pievieno sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, sarīvētu ķiploku, 2 tējkarotes etiķa, 3 tējkarotes eļļas, pieliek sāli un vēlreiz samaisa.

5

Pirms salātu pasniegšanas katru porciju pārkaisa ar sarīvētu brinzu vai fetas siera gabaliņiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!