Foto: DELFI
Lēti un vienkārši pagatavojami biešu - dārzeņu un ābolu salāti.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 gab.ābols1 gab.kartupelis1 gab.sālīts gurķis ĒKolīveļļa1 gab.biete etiķis pētersīļi sāls

Sagatavošana

1

Kartupeli un bieti ar visu mizu izcep cepeškrāsnī, notīra, sagriež šķēlītēs un sajauc ar smalki sagrieztu gurķi.

2

Pievieno plānās šķēlītēs sagrieztus ābolus un smalki sakapātus zaļumus.

3

Visu samaisa, sāla un pārlej ar mērci no etiķa vai olīveļļas.

Iesūtīja: Ainis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!