60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 gab.ābols1 gab.kartupelis1 gab.sālīts gurķis ĒKolīveļļa1 gab.biete etiķis pētersīļi sāls
Sagatavošana
1
Kartupeli un bieti ar visu mizu izcep cepeškrāsnī, notīra, sagriež šķēlītēs un sajauc ar smalki sagrieztu gurķi.
2
Pievieno plānās šķēlītēs sagrieztus ābolus un smalki sakapātus zaļumus.
3
Visu samaisa, sāla un pārlej ar mērci no etiķa vai olīveļļas.
Iesūtīja: Ainis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit