Foto: DELFI
Cepumu, biezpiena un iebiezinātā piena kūka bez cepšanas un vārīšanas.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
1 kgbiezpiens (no paciņām)0.66 gab.iebiezinātā piena ar cukuru bundžiņā cepumi marmelade rozīnes kakao skābens ievārījums (vēlams bez ogām es ņemu jāņogu želeju)

Sagatavošana

1

Samaisa biezpienu ar iebiezināto pienu, piegriež klāt marmelādi, pieliek izmērcētas rozīnes.

2

Veido torti - kārtās liek cepumus, tad skābeno ievārījumu, tad biezpiena masu, atkal cepumus, ievārījumu, biezpiena masu.

3

Taisu 3 kārtas. Pēdējā ir biezpiena kārta, kurai pa virsu nedaudz caur sietiņu uzsijāju virsū kakao. Var dekorēt arī ar augļiem.

4

Torti vajag glabāt ledusskapī zem sloga. Nākamajā dienā torte ir gatava.

Iesūtīja: kamitis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!