30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1 kgbiezpiens (no paciņām)0.66 gab.iebiezinātā piena ar cukuru bundžiņā cepumi marmelade rozīnes kakao skābens ievārījums (vēlams bez ogām es ņemu jāņogu želeju)
Sagatavošana
1
Samaisa biezpienu ar iebiezināto pienu, piegriež klāt marmelādi, pieliek izmērcētas rozīnes.
2
Veido torti - kārtās liek cepumus, tad skābeno ievārījumu, tad biezpiena masu, atkal cepumus, ievārījumu, biezpiena masu.
3
Taisu 3 kārtas. Pēdējā ir biezpiena kārta, kurai pa virsu nedaudz caur sietiņu uzsijāju virsū kakao. Var dekorēt arī ar augļiem.
4
Torti vajag glabāt ledusskapī zem sloga. Nākamajā dienā torte ir gatava.
Iesūtīja: kamitis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit