Foto: Shutterstock
Cepumu – jogurta kūka ar persikiem, kura garšos gan lieliem, gan maziem.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cepumi vai biskvīta ripa konservēti persiki jogurts saldais krējums želatīns

Sagatavošana

1

Pamatā liek stiprā kafijā izmērcētus "Selgas" cepumus vai gatavu biskvīta ripuli. Virsū saliek persikus no kompota un pārlej ar jogurtu, kas sajaukts ar putukrējumu un uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.

2

Pa virsu kāda krāsaina augļu želeja, kas pagatavota no kompota. Var rotāt ar putukrējumu, augļiem, ogām vai krāsainajiem cukura graudiņiem.

Iesūtīja: snukurs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!