Foto: DELFI
Superīga cepumu torte ar vienīgo trūkumu - "mazuma piegaršu".
170Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

selgas šokolādes cepumi kafija vājpiena biezpiens saldais krējums žāvētas plūmes valrieksti plūmes zefīrs

Sagatavošana

1

Ņem "Selgas" šokolādes cepumus, apmērcē siltā un stiprā kafijā, liek kārtā stikla traukā (vai uz paplātes).

2

Cepumus noklāj ar vājpiena biezpiena un putukrējuma maisījumu, kam pievienotas sagrieztas mērcētas melnās plūmes (ja ēdīs tikai pieaugušie, tad mērcēju brendijā pāris diennaktis, vispār labāk turēt šādu burciņu rezervē).

3

Pāri kārto cepumus. Turpina ar biezpienu, plūmēm un šādas kārtas klāj, līdz beidzas izejvielas.

4

Pēdējā kārta man parasti ir no biezpiena, dekorēju ar valriekstiem, plūmēm un zefīra pusītēm.

5

Kad šāda torte ievilkusies vismaz pāris stundu, tad ēdāji nevar noteikt, kā tā tapusi...

Viens trūkums gan ir – mazumgarša.

Iesūtīja:
Xristy

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!