170Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
selgas šokolādes cepumi kafija vājpiena biezpiens saldais krējums žāvētas plūmes valrieksti plūmes zefīrs
Sagatavošana
1
Ņem "Selgas" šokolādes cepumus, apmērcē siltā un stiprā kafijā, liek kārtā stikla traukā (vai uz paplātes).
2
Cepumus noklāj ar vājpiena biezpiena un putukrējuma maisījumu, kam pievienotas sagrieztas mērcētas melnās plūmes (ja ēdīs tikai pieaugušie, tad mērcēju brendijā pāris diennaktis, vispār labāk turēt šādu burciņu rezervē).
3
Pāri kārto cepumus. Turpina ar biezpienu, plūmēm un šādas kārtas klāj, līdz beidzas izejvielas.
4
Pēdējā kārta man parasti ir no biezpiena, dekorēju ar valriekstiem, plūmēm un zefīra pusītēm.
5
Kad šāda torte ievilkusies vismaz pāris stundu, tad ēdāji nevar noteikt, kā tā tapusi...
Viens trūkums gan ir – mazumgarša.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit