Foto: Shutterstock
Cēzara salāti ar ķiploku grauzdiņiem - salātu galdam.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
300 gRomano salāti300 gParmas siers ķiploku grauzdiņi2 gab.olu dzeltenumi160 naža galsolīveļļa0.5 TKsinepes0.5 TKbalzamiko etiķis4 gab.anšovi1 gab.laims6 gab.ķiploka daiviņas

Sagatavošana

1

Saplucinātas salātu lapas kārto šķīvī, pārlej mērci, pārkaisa rīvētu sieru un rotā ar ķiploku grauzdiņiem. Recepti, kā gardi grauzdiņus uztaisīt pašiem, meklē šeit.

2

Mērce: saspaidītus anšovus samaisa ar olu dzeltenumiem.

3

Turpinot maisīt, tievā strūklā pielej olīveļļu, etiķi, sinepes un laima sulu. Pēc garšas pieber sāli un maltus melnos piparus.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!