20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 25
100 gkonditorejas šokolādes150 gtīrītas ķirbju sēklas1 gab.paciņa vaniļas cukura0.25 TKčili pulveris
Sagatavošana
1
Izkausē šokolādi kopā ar vaniļas cukuru, bet cukuram neļauj izkust līdz galam, lai paliek sīki kraukšķīši.
2
Rūpīgi iemaisa čili pulveri.
3
Pieber ķirbju sēklas, vēlreiz rūpīgi izmaisa.
4
Ar tējkaroti liek konfekšu izmēra piciņas uz cepamā papīra, kas uzklāts uz dēlīša.
5
Atstāj uz 2 stundām ledusskapī, lai sastingst. Sastingušas konfektes saliek papīra formiņās.
Iznākums: ~25 konfektes.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit