15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cīsiņi eļļa cepšanai lapu salāti olīvas
Sagatavošana
1
Cīsiņus pārgriež uz pusēm un gareniski iegriež no abiem galiem – gandrīz līdz vidum un pēc iespējas smalkāk. Ja cīsiņi ir īsāki, tad tos negriež uz pusēm, bet vienkārši iešķeļ.
2
Sagrieztos cīsiņus liek uz sakarsētas pannas (uz kuras uzlieta eļļa) un cep.
3
Kad cīsiņi kļūst kraukšķīgi un brūngani, tos apgriež un apcep tiem arī otru pusi.
4
Izceptos ''astoņkājus'' liek uz salātu lapām. No olīvu gabaliņiem var izveidot jūras iemītniekiem sejiņas.
Iesūtīja: Ramona
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit