Foto: Shutterstock
Kad galā pasniegti "astoņkāji", tad bērni pie galda ir klāt bez saukšanas.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cīsiņi eļļa cepšanai lapu salāti olīvas

Sagatavošana

1

Cīsiņus pārgriež uz pusēm un gareniski iegriež no abiem galiem – gandrīz līdz vidum un pēc iespējas smalkāk. Ja cīsiņi ir īsāki, tad tos negriež uz pusēm, bet vienkārši iešķeļ.

2

Sagrieztos cīsiņus liek uz sakarsētas pannas (uz kuras uzlieta eļļa) un cep.

3

Kad cīsiņi kļūst kraukšķīgi un brūngani, tos apgriež un apcep tiem arī otru pusi.

4

Izceptos ''astoņkājus'' liek uz salātu lapām. No olīvu gabaliņiem var izveidot jūras iemītniekiem sejiņas.

Iesūtīja: Ramona

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!