Foto: DELFI
Cīsiņu fondī, no četru šķirņu cīsiņiem un žāvētām cūkgaļas ādiņām.

Cīsiņus sagriež pa porciju gabaliņiem un kārto uz šķīvja. Žāvētas cūkgaļas ādiņas sagriež 2 5x2 5 cm lielos gabaliņos.

Eļļu lej fondjū traukā un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai. Katrs viesis uz fonjū dakšiņas dur cīsiņu un cep, līdz eļļa ap cīsiņu sāk "šņākt". Uz galda bez mērcēm pasniedz arī apgrauzdētus maizes gabaliņus un tomātu salātiem.

Mērces, kuras ieteiktu: piparu graudiņu mērce, sarkano piparu mērce.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!