25Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gcūkgaļas fileja250 gmarinēti gurķi2 gab.ķiploka daiviņas2.5 ĒKetiķis2 ĒKcukurs1 TKkartupeļu milti3 ĒKmilti2 gab.olas2 ĒKeļļa1 TKsāls0.5 TKmalti melnie pipari
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež plānās plāksnītēs.
2
Miltus sajauc ar 3 ĒK ūdens, olām, sāli un pipariem. Gaļas gabalus apviļā mīklā, nekavējoties liek taukvāres katlā un vāra 5 - 7 minūtes 180*C.
3
Mērce: eļļu uzkarsē pannā, pievieno sasmalcinātu ķiploku, nedaudz apcep un noņem no uguns. Pievieno etiķi, cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, sasmalcinātus gurķus, piparus. Uzvāra un pārlej gaļas gabaliņus.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit