50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gcūkgaļa2 gab.sīpoli20 gab.olīvas (zaļās un melnās)1.5 glāzebieza tomātu sula tomātu pasta
Sagatavošana
1
Cūkgaļu sagriež kubiņos, liek uz uzkarsētas pannas eļļā un labi apcep uz lielas uguns.
2
Pievieno gredzenos sagrieztus sīpolus un apcep. Pievieno tomātu sulu un tomātu pastu. Sautē zem vāka uz mazas uguns ~ 40 minūtes.
3
Beigās pievieno olīvas un apmaisa.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit