Foto: Shutterstock
Cūkgaļa tomātu - olīvu mērcē īpaši garda ar rīsiem un svaigiem salātiem.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gcūkgaļa2 gab.sīpoli20 gab.olīvas (zaļās un melnās)1.5 glāzebieza tomātu sula tomātu pasta

Sagatavošana

1

Cūkgaļu sagriež kubiņos, liek uz uzkarsētas pannas eļļā un labi apcep uz lielas uguns.

2

Pievieno gredzenos sagrieztus sīpolus un apcep. Pievieno tomātu sulu un tomātu pastu. Sautē zem vāka uz mazas uguns ~ 40 minūtes.

3

Beigās pievieno olīvas un apmaisa.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!