Foto: Shutterstock
Cūkgaļas gardums ar tomātiem un sīpoliem brangām pusdienām vai vakariņām.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
3 šķēlescūkgaļas karbonāde1 gab.kastīte ķirštomāti3 gab.sīpoli300 gsiers Anniņas garšvielas bez sāls3 gab.ķiploka daiviņas sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Karbonādes* nedaudz izklapē. Uzkaisa sāli un piparus. Uzliek vienu otrai virsū un ļauj 5 - 10 minūtes pastāvēt, lai ievelkas.

2

Uz pannas uzlej eļļu un ļoti labi sakarsē uz lielas uguns. Sakarsētā taukos liek gaļas gabalus un uz lielas liesmas, ātri apcep no abām pusēm. Katra puse tik ilgi, līdz gaļa apcepas brūngana.

3

Apcepto gaļu liek uz ietaukotas cepamās veidnes.

4

Sīpolus sagriež pabiezos gredzenos. Liek uz pannas un apcep eļļā zeltainus.

5

Tomātus pārgriež uz pusēm. Pievieno zeltainajiem sīpoliem un nedaudz sacep kopā.

6

Sīpolus un tomātus kārto uz gaļas. Uzkaisa garšvielas un, ja garšo ķiploki, tad uzgriež ķiplokus.

7

Sieru sarīvē un pārkaisa gaļas kārtojumu.

*cik personas, tik cūkgaļas karbonādes šķēlītes

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!