60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 grīsi1 gab.ķiploks1 kgcūkgaļa sāls pipari garšvielas2 gab.burkāni2 gab.sīpoli
Sagatavošana
1
Cūkgaļu sagriež gabaliņos.
2
Katlā ielej eļļu, uzkarsē un uz lielas liesmas gaļu strauji apcep.
3
Sīpolus sagriež gabaliņos.
4
Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
5
Sīpolus un burkānus pievieno gaļai. Samaisa un apcep, līdz burkāni maina krāsu un sīpoli kļūst zeltaini.
6
Pievieno garšvielas un sāli. Pārlej ūdeni, lai nosedz gaļu, uzliek vāku un nedaudz pasautē.
7
Pieber rīsus un samaisa.
8
Pārlej ūdeni, tā, lai nosedz un vēl nedaudz.
9
Katlam uzliek vāku, nogriež uz pašu mazāko liesmu un vāra, līdz rīsi mīksti. Nemaisa!
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit