11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
5 kgcūkgaļas lāpstiņa700 mlsausais sarkanvīns2 gab.citroni100 gdilles500 gsīpoli10 gab.ķiploka daiviņas garšviela šašlikam gaļas kopējā garšviela pipari sāls0.5 TKsinepes
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež lielos gabalos. Pieliek ķiplokus un sīpolus, pieliek citronu sulu, dilles sasmalcinātas un visas garšvielas, kuru nekad nav par daudz. Arī sinepes.
2
To visu samīca ar rokām, kamēr visi gabali ir apviļāti. Tad liek uz 12 stundām vēsā vietā. Kad paies 12 stundas, pielej vīnu un atstāj vēl uz 12 stundām var ilgāk.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit