Foto: Shutterstock
Cūkgaļa sarkanvīnā - marinēšana mīkstam un sulīgam šašlikam.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

5 kgcūkgaļas lāpstiņa700 mlsausais sarkanvīns2 gab.citroni100 gdilles500 gsīpoli10 gab.ķiploka daiviņas garšviela šašlikam gaļas kopējā garšviela pipari sāls0.5 TKsinepes

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež lielos gabalos. Pieliek ķiplokus un sīpolus, pieliek citronu sulu, dilles sasmalcinātas un visas garšvielas, kuru nekad nav par daudz. Arī sinepes.

2

To visu samīca ar rokām, kamēr visi gabali ir apviļāti. Tad liek uz 12 stundām vēsā vietā. Kad paies 12 stundas, pielej vīnu un atstāj vēl uz 12 stundām var ilgāk.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!