60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gupenes200 gzemenes100 gjānogas100 gavenes0.5 gab.citrons500 mlledus3 ĒKcukurs1 lSprite
Sagatavošana
1
Ogas noskalo un notīra.
2
Zemenes gareniski sagriež četrās daļās. Visas ogas saber boles traukā, pārkaisa ar cukuru un sakrata.
3
Ogas tur vēsumā stundu, lai atsulojas.
4
Pirms pasniegšanas traukā lej "Sprite", pievieno šķēlēs sagrieztu citronu un tur 15 minūtes. Pirms pasniegšanas pievieno ledu. Rotā ar jāņogu ķekariņiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit